המחלקה להרשמה באוניברסיטת חיפה תומכת במאמצי האוניברסיטה לגייס לשורותיה את מיטב המועמדים המבקשים להרחיב את אופקיהם בתחומי הדעת השונים, לא כל שכן את דור העתיד של החוקרים והחוקרות המובילים בתחומם ; זאת עושה המחלקה להרשמה תוך הקפדה על מתן שירותים איכותיים ומקצועיים לכלל המועמדים, חברי הסגל, המחלקות האקדמיות והמנהליות והציבור הרחב.

המחלקה להרשמה אחראית על ניהול תהליך ההרשמה והקבלה של המועמדים לתארים השונים (בוגר, מוסמך, דוקטור ולימודי תעודה) המוענקים באוניברסיטת חיפה, מאמתת ובודקת תעודות ומסמכים תוך הקפדה על יושרה אקדמית.

המחלקה להרשמה באוניברסיטת חיפה מעמידה בראש סדר עדיפויותיה מתן שירות מקצועי, אמין ואיכותי למועמדים ולציבור המתעניינים, לסטודנטים ולסגל האקדמי והמנהלי ; אנו נחתור לשיפור שירותים אלה גם בעתיד
.

עיקר משימותיה של המחלקה להרשמה:

בדיקה ואימות תעודות ומסמכים.

בחינת תנאי קבלה

ריכוז ועדות קבלה חריגה ללימודים לתואר ראשון

תחזוקת פורטל הרשמה

אכיפה וטיפול אחר עמידה בחובות קבלה אקדמיות.

מתן ייעוץ, הכוונה ואוזן קשבת עבור ציבור המועמדים והמתעניינים (במסגרת מרכז המידע).

****************************************************************************

צור קשר עם המחלקה להרשמה

כתובת למשלוח דואר : המחלקה להרשמה, בית הסטודנט, קומה 1, אוניברסיטת חיפה, הר הכרמל , 3498838

תואר ראשון:

תארים מתקדמים: